Race to the top

 
 

Race to the Top - Các quy định

Cuộc thi này sẽ bắt đầu vào 12:00am PST ngày 17 tháng 4, 2017 và kết thúc vào 11:59pm PST ngày 15 tháng 5, 2017. Tất cả mọi partners của GearLaunch tại Việt Nam đều có thể tham dự bất kể họ bắt đầu hợp tác với GearLaunch từ ngày nào. Số lượng bán sẽ là căn cứ để xác định người thắng giải trong thời gian diễn ra cuộc thi.

Giải thưởng sẽ được phân bổ như sau:

 • Chuyến đi Đà Nẵng - 2 GearLaunch partners có số bán tăng trưởng ấn tượng nhất trong 4 tuần từ ngày 17/4/2017 đến 15/5/2017

 • Chuyến đi Đà Nẵng - 2 GearLaunch partners bán số lượng nhiều nhất trong 4 tuần từ ngày 17/4/2017 đến 15/5/2017

Để được xem là đủ điều kiện lãnh thưởng hoặc quy đổi giải thưởng, các partners phải tuyệt đối tuân theo các quy định sau:

 • Các Orders phải được hoàn tất một cách hoàn toàn về phía người mua và người bán. Những giao dịch chưa hoàn tất vì lý do thẻ bị từ chối hoặc do các hoạt động gian lận đều không được tính vào số lượng hàng bán cuối cùng.

 • Những người tham gia tuyệt đối không được hợp tác với những người khác để làm tăng số lượng hàng bán, hoặc có những hành động làm tổn hại đến việc kinh doanh của những người khác làm họ bị giảm số lượng bán. Nếu GearLaunch phát hiện những việc này, và cộng thêm các hành động sử dụng các chiêu trò, kỹ thuật, công nghệ để làm tăng sale không trung thực, hoặc với mục đích làm hại người khác sẽ bị loại ra khỏi contest ngay lập tức.

 • Trong trường hợp không có sự thống nhất về số lượng hàng bán giữa partner và GearLaunch, chúng tôi sẽ sử dụng nguồn thông tin trên hệ thống của chúng tôi như là một bằng chứng cuối cùng. Các bằng chứng khác như email xác nhận order hoặc là seller's dashboards hoặc các nguồn thông tin khác đều không được xem như là bằng chứng.

 • Người thắng giải sẽ được nhận một giải thưởng duy nhất dựa theo kết quả cuối cùng của họ. Mỗi người chỉ được nhận một giải thưởng duy nhất.

 • GearLaunch sẽ thông báo giải thưởng qua email thông qua địa chỉ email chúng tôi có trong hệ thống.

 • Một khi GearLaunch đã liên lạc với bạn để thông báo và xác nhận bạn là người thắng giải, bạn có một tuần để xác nhận và nhận giải. Nếu bạn không xác nhận trong vòng một tuần, chúng tôi sẽ chuyển giải thưởng cho người khác.

 • Bằng cách nhận giải thưởng của contest với tư cách là người thắng giải, bạn đồng ý trả lại tiền và giải trừ tất cả trách nhiệm cho GearLaunch và nhân viên của GearLaunch ra khỏi những liên đới, thiệt hại, mất mát hay thương tổn liên quan trực tiếp hay gián tiếp do việc tham gia contest của bạn, việc sử dụng hay sử dụng sai mục đích các giải thưởng mà bạn có thể thắng.

 • Bằng cách nhận giải  thưởng như là một người tham dự thắng cuộc của contest bạn sẽ cho GearLaunch toàn quyền sử dụng tên của bạn và một số thông tin liên quan cho mục đích marketing.

 • Các giải thưởng có thể thay đổi bất cứ lúc nào.

 • Mọi giải thưởng đều không được chuyển nhượng

 • GearLaunch bảo lưu quyền được sử dụng các thông tin của người trúng giải (số lượng bán trong thời gian xác định, doanh số theo vùng địa lý, vv..) nhưng chúng tôi sẽ không tiết lộ niches targeted, thiết kế, hay Personally Identifiable Information - Thông tin cá nhân (PII) của Partners.

 • Nhân viên của GearLaunch, các phòng ban, và tất cả các đơn vị liên quan, hoặc công tu quảng cáo liên qua đến contest này, và gia đình, họ hàng của họ, đều tuyệt đối nghiêm cấm tham gia chương trình.

 • Cho mục đích xác định rõ thành phần nói trên, gia đình và họ hàng là vợ chồng, người yêu, cha mẹ, người giám hộ hợp pháp, gia đình bên chồng hay vợ, chị em, con cái, cháu nội ngoại, ông bà nội ngoại đều không được tham gia

 • Tài trợ: GearLaunch, San Francisco, CA 94111.

 • Yêu Cầu Chung: Mọi khoản thuế, hay nghĩa vụ, nếu có, cho mọi giải thưởng đều thuộc trách nhiệm của người thắng giải. Mọi chi phí liên quan đến việc này, bao gồm nhưng không giới hạn từ sân bay đến vận chuyển, ăn uống, tips, thuế ,quà tặng, bảo hiểm chuyến đi, chi phí hành lý bị thu bởi hãng hàng không, phí phụ thu phòng hoặc các chi phí khác, đều là trách nhiệm của người thắng giải.

 

 
 

Official Contest Rules

This contest will begin at 12:00am PST April 17, 2017 and end at 11:59pm PST May 15, 2017. All GearLaunch Partners located in Vietnam (according to signed GearLaunch contracts) will qualify for entry regardless of their sign-up date. Entry into the promotion and chances of winning will be based on each individual’s total number of units sold within the contest time period.

Prizes will be distributed to winning participants according to the following criteria:

 • Trip to Danang, Vietnam - awarded to 2 Partners who achieve the most growth from April 17-May 15, 2017 PST

 • Trip to Danang, Vietnam - awarded to 2 Partners who achieve the most units sold from April 17-May 15, 2017 PST

In order to qualify and redeem any prize won, Partners must strictly abide by the following rules:

 • Orders must be successfully charged in order to count towards the Partner’s final tally. Orders that fail due to credit card decline or fraudulent activity will not count towards the final tally.

 • Participants are prohibited from obtaining sales by any fraudulent or inappropriate means, including, without limitation, collaborating with any party or person in any way to gain sales or cause another participant to lose sales, as determined by GearLaunch in their sole discretion. Use of these techniques, or of any script, macro, or other automated or artificial system to obtain sales, or with the intent or effect of impairing the integrity of the Competition, is prohibited and all such sales will, upon discovery by GearLaunch in GearLaunch’s sole discretion, be deemed null and void and may lead to the disqualification of the applicable participant.

 • In case of dispute on the amount of items sold, GearLaunch’s internal records of items sold are the final source of proof. GearLaunch’s order confirmation emails or the seller’s dashboard on gearlaunch.com and other such sources of information on items sold are not considered strong evidence for the number of items sold when compared to GearLaunch’s internal records.

 • Contest winners will receive one prize based on their final activity according to the above tiers. Limit ONE prize per winning participant.

 • GearLaunch will notify winners by email to the email address we have on record within 10 days of the contest end date and time (May 15, 2017 at 11:59PM PST).

 • Once GearLaunch has contacted you to confirm that you are one of the winning participants, you have 1 week to confirm and claim your prize. Should you fail to do so within 1 week, we will conduct another draw from qualified entrants.

 • By redeeming a prize as a winning participant in the Race to the Top contest, you agree to indemnify, release and hold harmless GearLaunch and its respective officers, directors, employees, representatives and agents from any liability, damages, losses or injury resulting in whole or in part, directly or indirectly, from your participation in the contest and the acceptance, use or misuse of any prize that may be won.

 • By redeeming a prize as a winning participant in the Race to the Top contest, you grant GearLaunch full permissions to use your name and likeness for marketing purposes should we so choose.

 • Prizes are subject to change at anytime.

 • All prizes are non-transferable.

 • GearLaunch reserves the right to use individual Partner stats (for example: number of sales in a particular time period, sales by geography, etc.) but we will not share any niches targeted, Partner designs, or any Personally Identifiable Information (PII) about Partners.

 • Employees of GearLaunch, its divisions, affiliates, subsidiaries or advertising agencies associated with this Competition, and relatives of and those living in the same household as such individuals are prohibited from entering.

 • For the purpose of this Competition, relatives are defined as spouse, partner, parent, legal guardian, in-law, grandparent, sibling, children and grandchildren. Void where prohibited by law.

 • Sponsors: The Competition is sponsored by GearLaunch, San Francisco, CA 94111.

 • GENERAL PRIZE REQUIREMENTS: All taxes and duties, if any, on all Prizes are the sole responsibility of the Prize winners. All expenses not specified above, including but not limited to airport or ground transportation, meals, beverages, gratuities, taxes, gifts, travel insurance, baggage fees charged by the applicable airlines, in-room charges and all other ancillary costs, are excluded and are the sole responsibility of the Prize winners.